2018-10-29 06:08:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Senkit sem tud megváltani

Napi horoszkóp október 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyében van, a Nap a Skorpió jegyében jár. Sok izgalmat ígér ez az időszak. Szerencsére ezek kivétel nélkül olyan kihívások lesznek, amiket szívesen fogad. Jelentkezhet egy különleges képzésre, ahol sok új barátra lel.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap a Skorpió jegyében van. A kollégái közül többen is fontolgatják, hogy felmondanak. Próbáljon nyugodt maradni: valahol mélyen ön is érzi, hogy a pillanatnyi káosz ellenére a háttérben valami jó dolog készülődik!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A csillagok nagy feszültséget jeleznek a mai napra. Komoly döntés előtt áll, vagy a karrierjével, vagy a magánéletével, vagy mindkettővel kapcsolatban. A változás hosszú távon mindenképpen az életminősége javulását szolgálja.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön jegyében jár, ezért most nagyon is elemében érzi magát. Most szinte mindenki önnek sírja el a bánatát. Senkit sem tud megváltani – elég, ha meghallgatja őket, azután továbbáll. Higgye el, ezzel is sokat segít, többet, mint gondolná!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fiatalabb ismerőseivel, családtagjaival nehezen tud kijönni ma. Viselkedjen rugalmasan, hogy elkerülje az összetűzéseket, és ne emlegesse fel a múlt hibáit!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma felébredhet önben a vásárlási kedv. Szeretne néhány új, minőségi holmit beszerezni. Ezzel nincs is semmi baj, de egy kicsit nem árt fegyelmeznie magát, nehogy túlköltekezzen!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A csillagok türelemre intik. Csendben végezze a munkáját – nem véletlenül érzi úgy, mintha minden lépését tesztelnék! Elsősorban szakmai téren szükséges ma a fokozott elővigyázatosság.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rák jegyében áll, és sok örömet jelez. Sok erőt is kölcsönöz önnek, segítségével meg tud birkózni a mindennapi gondokkal. Vegye nagyon komolyan a munkáját, még ha olyan területen tevékenykedik is, ami nem a szívügye!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Összetűzésbe keveredhet a testvérével, szomszédjával. Nem kell, hogy az öné legyen az utolsó szó! Vigyáznia kell az értékeire, kiváltképp, ha idegeneket hív az otthonába, ha ismeretlen helyen tartózkodik, vagy ha ilyen vidékre utazik.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szerencsés csillagzat alatt áll a mai napja. Az égiek támogatni fogják a céljai elérésében: ha netán magasabb beosztásra vagy bérre vágyott, végre megkaphatja!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A párja ma elég pesszimista hangulatba kerülhet. Nem érdemes szóvá tennie a dolgot, egyszerűen próbálja megnyugtatni, vagy szervezzen valami közös programot, amiről tudja, hogy felvidítja! Most egymás után pattannak ki a fejéből a jobbnál jobb ötletek. Ne hagyja veszni őket!

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Rák jegyében áll. Úgy tűnik, az utóbbi időben egy kicsit túlvállalta magát. Legyen többet a szeretteivel, és ne szégyellje kimutatni az érzéseit. Tegye egyértelművé, mennyire fontosak önnek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: